ACV Aalst-Oudenaarde
29.11.2014
Goedenacht
indexo.be
Home | Sitemap
Terug | Lid worden | Contact
Help | Registreren
 
 
ACV Aalst-Oudenaarde  >  Wie zijn we  >  ACV Aalst-Oudenaarde
Printen | Delen
 
 

ACV Aalst-Oudenaarde

Jan De Bruycker – verbondssecretaris ACV Aalst-Oudenaarde

Sterk in dienstverlening en beweging 

Voor velen onder u is het ACV geen onbekende.  Bijna 59.000 werknemers uit Aalst-Oudenaarde zijn lid van onze vakbond.  

Voor andere of toekomstige werknemers stellen wij ons graag even voor.  Wij zijn immers overtuigd dat ook in onze regio vakbondswerk belangrijk is.

Als grootste vakbond stimuleren wij de solidariteit onder de werknemers.  Door de maandelijkse bijdrage van heel wat leden kunnen wij mensen betalen om uw belangen en de belangen van alle werknemers te verdedigen.

Binnen de bedrijven werken wij met ACV-militanten die altijd klaar staan om u te helpen met informatie, maar die ook bij de werkgever de problemen daadwerkelijk aanpakken.

Ook in alle gemeenten van ons verbond is het ACV actief aanwezig.  ACV-militanten, verenigd in een  afdelingsbestuur, staan in voor de algemene uitbouw van het ACV in jouw gemeente.  Naast de initiatieven die worden georganiseerd  voor het ruime publiek (infomomenten, feestavonden, acties, ...), gaat er ook veel aandacht naar de syndicale actualiteit.

Ook specifieke doelgroepen verdienen onze aandacht.  Zo zijn wij als ACV Aalst-Oudenaarde actief met een werking voor vrouwen, jongeren, werkzoekenden, PWA'ers, jobstudenten en schoolverlaters (Enter), enz...     

Als ACV Aalst-Oudenaarde hebben wij ook een uitgebreid netwerk van dienstverlening uitgebouwd.  Indien u problemen heeft met uw werkgever, indien u werkloos wordt of brugpensioen overweegt, indien u vragen heeft rond tijdskrediet of kinderbijslag… dan kan u als lid bij ons terecht.  Wij bieden onze leden zelfs gratis rechtsbijstand aan(hiervoor moet je wel 6 maanden ononderbroken ACV-lid zijn).

Is vakbondswerk voor u ook belangrijk en u wil genieten van een sterke dienstverlening of wil u zich ook engageren in het ACV, aarzel dan niet!  Neem contact op met het ACV-dienstencentrum in je buurt (klik hier).

Belangrijke informatie over ACV Aalst-Oudenaarde

Verbondszetel:  Hopmarkt 45, 9300 Aalst

Telefoonnummer: 053/77.92.92

Faxnummer:  053/73.41.00

E-mailadres:  

Website:  http://www.acv-aalst-oudenaarde.be

 

 

Home  |  ACV Aalst-Oudenaarde  |  Wie zijn we  |  E-Services  |  Contact
Disclaimer

 

 
 
Zie ook:
ACV Aalst-Oudenaarde
  ACV Aalst-Oudenaarde
  ACV regionaal
  Bewegingswerk
  Loopbaanbegeleiding
  Vorming
Wie zijn we
  contactcenter
 
Overzicht
 
 
Vrouwen vinden alles over hun loon op vrouwenloonwijzer.be